درباره ما بیشتر بدانید!

آکادمی استادیار نام مجموعه جوانی است که با هدف توسعه علم‌های مدرن و آینده دار تشکیل شده است. این مجموعه با تیم تحقیقاتی قوی و به‌روزی که دارد، دوره‌های آموزشی هوشمندانه‌ای طراحی می‌کند تا علوم فعالیت حرفه‌ای و موثر را گسترش دهد و افراد توانمند برای شغل‌های مدرن برای امروز و فردای کشور بسازد. افرادی که در دنیای تکنولوژی حرفی برای گفتن داشته باشد. در همین راستا آکادمی استادیار تا کنون بیش از ۷۰ هزار نفر را به طور مستقیم و غیر مستقیم آموزش داده است.

پلی میان آموزش و بازار کار

استادیار، دانشجویان خود را تا رسیدن به بازار کار همراهی خواهد کرد. به‌عبارتی ما معتقدیم اگرچه هر فرد متخصصی می‌تواند وارد بازار کار شود، اما به دلیل تغییرات و دگرگونی‌های بازار کار، دسترسی به بهترین موقعیت شغلی متناسب با مهارت‌های افراد، کمی مشکل و پیچیده است. ما در همیار‌آکادمی تلاش داریم با پیوند زدن آموزش به بازار کار، این معضل قدیمی را حل کنیم. آزمون‌های تخصصی در پایان دوره‌های آموزشی همیار‌آکادمی، راهی است برای ساختن رزومه و تاییدیه‌های شغلی تا کارآموزان همیار‌آکادمی با داشتن یک گواهی معتبر بتوانند هم خودشان موقعیت‌های بهتری را شناسایی کنند، هم هم‌دوره‌ای‌ها و اساتید همیار‌آکادمی بتوانند ‌آن‌ها را به شرکت‌های مختلف معرفی کنند و هم پلتفرم استعدادیابی همیار‌آکادمی آن‌ها را به بهترین موقعیت متناسب با سطح کیفی مهارت آن‌ها وصل کند.

مراحل آغاز به کار و رشد

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطر آنچنان که لازم است.

برخی از نمونه کارها

از نمونه کارهای ما دیدن کنید حتما

نظرات برخی از دانشجویان

اراده آهنین های آکادمی استادیار

درباره ما

از ابتدای ورودم به دانشگاه جز دانشجو‌های تراز اول دانشگاه بودم چون از ابتدا با میل و علاقه خودم رشته دانشگاهیمو انتخاب کردم و رویاهای زیادی رو برای خودم در این رشته متصور بودم و سعی می‌کردم بهترین یا حداقل جزء بهترین ها باشم تا بتونم به چیزی که همیشه در ذهنم بود برسم و این مهم رو حتی با گذشت زمان و با وجود تغییر کردن مسیر اصلی زندگیم هم انجام دادم چون اهل رقابت بودم با گذشت زمان کم کم به این نتیجه رسیدم که باید برای انتخاب صحیح تر انتخاب ها و فعالیت های دیگه ای رو هم تجربه کنم تا بتونم بهترین نتیجه گیری رو داشته باشم، یه تصمیم اساسی گرفتم و مسیرمو کمی تغییر دادم دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه بوعلی همدان بودم مهندسی مکانیک این دانشکده انگار قصه اش با همه رشته های اون دانشگاه فرق داشت.

همه دانشجو های اون دانشگاه بعد از شنیدن اسم مکانیک بوعلی یه حساب ویژه روی اون دانشجو باز میکردن، دلایلش متعدد بود و این اسم ورسم خود به خود بهت یاداوری مسئولیت خطیرتری رو میداد ، درهرصورت با تصمیمی که گرفتم به خودم اومدم و دیدم فعالیت های متعددی رو دارم  کنار درسم انجام میدم از انجمن های علمی دانشگاه گرفته تا برگزاری همایش های کارآفرینی تا شرکت در کلاس های متعدد بورسی، بله بورسی، از ابتدا به کلاس های بورسی که میرفتم صرفا به چشم یه راه در کنار ده ها راهی که میتونستم در آینده باهاش مسیر حرفه ایمو طی کنم نگاه میکردم اما رفته رفته به این نتیجه رسیدم که مسیر حرفه ایم در آینده هم همینه چون پارامتر های مورد نظرمو داشت.

انقد انتخاب این مسیر تازه برام جذاب بود که نظرمو نسبت به رشته دانشگاهی هم عوض کرد پس تمام تمرکزم رو روی این حرفه گذاشتم در اون سال ها فعالیت در بازار های مالی و تحلیل تکنیکال جزء ناشناخته ترین علوم محسوب می‌شد و صرفا در حد برگزاری همایش و آموزش اصول ابتدایی بازار اوراق بهادار تهران و تابلو‌خوانی ارائه می‌شد و اگر شخص علاقه‌مند به یادگیری بیشتر بود باید سختی های زیادی را به خاطر کمبود منابع آموزشی تحمل می‌کرد.

در نتیجه من هم از این قاعده مستثنی نبودم اما سعی کردم از ابتدا از منابع اصلی استفاده کنم تا بتوانم در ابتدا به مرحله کارشناسی و سپس به مرحله صاحب‌نظر بودن نزدیک شوم اما با وجود تمام این مشکلات تنها راه حل تشکیل تیم ورک بود و در ابتدا تیم تشکیل دادیم و در بازار ایران شروع به فعالیت کردیم و موفقیت های نسبی ای هم کسب کردیم اما این تمام ماجرا نبود و با اتمام دانشگاه مسیر شغلیم حرفه ای تر از قبل شد و فعالیتم در اقتصاد بین الملل رو شروع کردم، با فعالیت بیست و چهار ساعته در بازار فارکس و سعیو خطاهای زیاد در این بازار مسیر خودمو به وجود آوردم و تونستم در این مسیر موفقیت نسبی داشته باشم.

در این مسیر بیش از 1000 ساعت کلاس آموزشی گذروندم و بیش از 100 ساعت تدریس کردم و استراتژی های معاملاتی زیادی رو تست و ابداع کردم، در حوزه ساخت ربات های تریدر فعالیت داشتم و استراتژی مورد استفاده خودم رو اتوماتیک کردم و تا الان 8 سال فعالیت مستمر در این بازار داشتم و برای رشد بیشتر بیزینسم دوره های مدیریت و ریسک و اقتصاد هم گذروندم.

در این مسیر ریسک های زیادی رو متحمل شدم و شکست های متعددی رو پشت سر گذاشتم تا به درک واقعی از این بیزینس برسم و اکنون در این موقعیت به این نتیجه رسیدم تا بهتره این نتایج و تجربیات رو با شما به اشتراک بگذارم، تجربیاتی که شامل نه تنها اصول و تعاریف اولیه بازار و ارائه همه مباحث ترند تکنیکال روز که در مارکت و مدیا است بلکه در مباحث تخصصی تری مثل:

  1. کنترل و مدیریت هیجان.
  2. مدیریت سرمایه گذاری.
  • بهترین روش های معامله گری.
  1. شناخت قطعیت ها و عدم قطعیت های مارکت.
  2. مدیریت ریسک.
  3. شناخت آلترناتیو های بازار معامله گری.
  • ، شناخت دقیق ذهنیت های بازار.
  • شناخت دقیق تمام سازمان ها وبانک های فعال در بازار به عنوان رقیب.
  1. محاسبه بهترین ریسک برای ورود به هر معامله.
  2. ساختن بهترین رزومه کاری جهت سرمایه گذاری.
  3. تشخیص انتظارات بازار سرمایه گذاری.
  • طراحی سیستم معامله گری و طراحی سیستم های توزیع ریسک جهت سرمایه گذاری در تمام مارکت های فیزیکی و غیر‌فیزیکی.